Utorak, 23. travnja 2024.

VIDEO Pogledajte eurogol Karla Galinca koji je raspametio navijače Sloge

Nogometaši Sloge iz Koprivničkog Ivanca jučer su ostvarili vrlo važnu pobjedu u općinskom derbiju protiv Bratstva iz Kunovca, a utakmicu je obilježio fantastičan pogodak gostujućeg igrača Karla Galinca koji je s pola terena ‘lobao’ nemoćnog vratara.

Igrala se 90. minuta utakmice, rezultat je bio 1:1, a Galinec je oduzeo jednu loptu na centru igrališta i opalio prema protivničkom golmanu koji je izašao iz svojeg šesnaesterca. Lopta je lobala nemoćnog golmana i Galinec je svojoj momčadi donio tri boda. Uostalom, pogledajte video i prosudite sami o kakvoj je majstoriji riječ.

Nogometaši Sloge ovom su pobjedom skočili na pretposljednje mjesto i sada imaju jedan bod više od posljednjeg Kalinovca. Što se tiče same utakmice, Kunovčani su poveli već na samom početku utakmice, a pogodak je postigao Dominović. U nastavku susreta igrači Bratstva tražili su i drugi pogodak, ali Sloga je došla do izjednačenja preko Galinca. U posljednjim trenutcima utakmice, Galinec je svojim drugim pogotkom na utakmici srušio Bratstvo.

zatvori