Četvrtak, 25. travnja 2024.

FARMACEUTI GOSTUJU NA RUJEVICI Čanađija: Moramo maksimalno iskoristiti njihove slabosti

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na Rujevici odigrati susret 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv domaćina Rijeke.

Momčad Rijeke trenutno se nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s 50 bodova i u susretu protiv Slaven Belupa veliki su favoriti. Ipak, trener Slaven Belupa Ivica Sertić u svojem kadru ima jokera koji će mu pobliže predočiti na koji se način može parirati Riječanima, a riječ je o Dariju Čanađiji koji je u redove Slavena stigao upravo iz Rijeke.

– Čeka nas teška utakmica protiv protivnika koja ima veliku kvalitetu, što pokazuje i njihova trenutna pozicija na tablici. Sigurno da i oni imaju svoje slabosti koje moramo maksimalno iskoristiti. U Rijeci sam proveo lijepih pet godina, daj Bože da sutra postignem pogodak, ali iz poštovanja prema bivšim suigračima i svima u klubu pogodak ipak ne bih proslavio – rekao je Dario Čanađija, veznjak Slaven Belupa i bivši igrač Rijeke.

Što se tiče same postave, Ivica Sertić i njegov stručni stožer u sutrašnjoj utakmici ne bi trebali imati previše iznenađenja.

– Nakon pobjede protiv Rudeša okrenuli smo se utakmici protiv Rijeke koju dočekujemo u dobrom raspoloženju zbog osvojena tri boda protiv Rudeša. Ovisno o utakmici, naša je velika prednost to što smo kroz pripreme uigrali nekoliko različitih sustava igre. To sigurno svakom protivniku otežava pripremu utakmice protiv nas jer nikad ne znaju u kojem ćemo sastavu i formaciji istrčati na teren – rekao je Vedran Purić, pomoćni trener Farmaceuta.

Sertić za sutrašnju utakmicu neće moći računati na ozlijeđene Bačelić Grgića i Zirduma. Utakmica između Rijeke i Slaven Belupa na rasporedu je sutra, u utorak 2. travnja s početkom u 19 sati.

zatvori