Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Sloga slavila protiv desetkovanog Bratstva, Galinec postigao eurogol s centra igrališta

Nakon jučerašnjih utakmica u Miklinovcu i Legradu, današnje susrete 18. kola Prve županijske nogometne lige u jutarnjem terminu otvorili su Bratstvo iz Kunovca i Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Nogometaši Bratstva u posljednje vrijeme imaju velikih problema sa sudačkim kriterijem, pa utakmice u pravilu završe s barem jednim isključenim igračem. Tako u današnjem susretu protiv Sloge nisu mogli računati na suspendirane Roberta Grbića, Juricu Ivanušića, Luku Vidakovića i Kristijana Cingulina, a zbog ozljede danas je Bratstvu nedostajao i prvi strijelac lige Ivan Hajdić. Također, Kunovčani su u današnji susret ušli bez trenera Željka Juga koji je prije nekoliko dana podnio ostavku.

U bajnoj situaciji nisu ni nogometaši Sloge koji se bore za opstanak u ligi, a već nekoliko utakmica na klupi nemaju trenera, nakon što je ostavku prije nekoliko tjedana podnio Ranko Celiščak.

Kunovčani su u današnji susret istrčali s točno 11 igrača, a poveli su preko Dominovića već na samom početku utakmice. S tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U nastavku susreta nogometaši Bratstva tražili su drugi pogodak, ali nikako nisu mogli kapitalizirati svoje šanse. Ubrzo je uslijedila kazna za promašaje, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Galinec. U samom finišu utakmice, gosti su stigli i do potpunog preokreta. Galinec je primio loptu na centru terena, pogledao domaćeg vratara koji se nalazio na svojih 16 metara, opalio po golu i lopta je lobala nemoćnog vratara.

Preostali susreti igraju se od 16 sati.

Prva ŽNL – 18. kolo

Subota, 13. travnja
16:00
Legrad: Graničar – Tomislav-Radnik 3:1
Koprivnica: Miklinovec – Tehnika 1:3
Nedjelja, 14. travnja
11:00
Kunovec: Bratstvo – Sloga  1:2
16:00
Hlebine: Lipa – Mladost Molve
Drnje: Tomislav – Osvit
Kalinovac: Kalinovac – Borac
Novigrad Pod.: Drava – Prekodravac

zatvori