Srijeda, 27. ožujka 2024.

Prognoza vremena za utorak, 9. travnja

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno uz kišu ili pljuskove koji mogu biti praćeni i grmljavinom. Veće šanse za pljuskove su poslijepodne i navečer. Puhat će većinom slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 17 do 19 stupnjeva.

Srijeda će biti pretežno oblačna uz čestu kišu ili pljuskove s grmljavinom. Ponegdje može biti i većih količina oborine. Puhat će uglavnom slab vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 13 do 15 stupnjeva.

Nestabilno vrijeme nastavit će se i u četvrtak, iako se čini da će oborine ipak polako prestajati. Zapuhat će i nešto jači sjeverni vjetar i bit će dosta svježije, možda i ispod 10 stupnjeva poslijepodne.

Petak bi mogao biti još hladniji, a onda nakon toga postupno opet sve toplije. O tome više u narednim prognozama. Zasad imajte kišobran negdje pri ruci jer je kiša iduća dva-tri dana moguća bilo kada, bilo gdje, uz grmljavinu ili bez nje.

Bljesak munje prije utakmice Slaven Belupa i Istre u ponedjeljak. Snimio Marko Posavec.

Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori