Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 30. travnja

Promjenjivo do pretežno oblačno. U drugom dijelu dana moguća je mjestimična kiša ili lokalni pljuskovi. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 13 do 15 stupnjeva.

Srijeda će biti barem djelomično sunčana, samo ponegdje uz malo kišice ili pokoji lokalni pljusak, uglavnom prema kraju dana. Puhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, navečer u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 8 do 10, najviša dnevna oko 19 stupnjeva.

U četvrtak će biti promjenjivo do pretežno sunčano uz male šanse za nekakav pljusak poslijepodne. Bit će još malo toplije. U petak toplo i pretežno oblačno uz moguće lokalne pljuskove i grmljavinu. Subota i nedjelja donose nam izraženije pogoršanje vremena uz kišu i pad temperature, stoga nemojte baš računati na aktivnosti na otvorenom za vikend.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori