Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 23. travnja

Promjenjivo do pretežno oblačno. Ujutro i prijepodne moguća je povremena kiša, a poslijepodne i navečer pljuskovi s grmljavinom. Bit će to ona “prljava” kiša zbog velike količine afričkog pijeska u zračnoj masi koja nam pristiže s jugozapada. Puhat će slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 16 do 18 stupnjeva.

Srijeda će biti većinom sunčana, ali poslijepodne uz jači razvoj oblaka ponegdje će ponovno biti mogući grmljavinski pljuskovi. Neće ih biti posvuda. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 23 ili 24 stupnja.

U četvrtak djelomično sunčano, ali toplo i suho. Puhat će slab južni vjetar, a temperatura može doći i do 25, pa i više stupnjeva. Slično vrijeme čeka nas i u petak, no potkraj dana ili u noći na subotu čini se da nam stiže pogoršanje uz pljuskove i grmljavinu te pad temperature.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori