Četvrtak, 18. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu, 27. travnja

Djelomično sunčano, povremeno uz više naoblake. Mjestimice može biti kiše ili lokalnih pljuskova, uglavnom poslijepodne i navečer. Puhat će većinom slab vjetar sjevernih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 16 do 18 stupnjeva.

Nedjelja će biti promjenjivo oblačna sa sunčanim razdobljima. Povremeno je moguća i kiša, uglavnom prema kraju dana. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Ujutro ćemo mjeriti oko 5 do 7, poslijepodne oko 14 do 16 stupnjeva.

Čini se da će ponedjeljak biti hladan i kišovit, a nešto kiše moglo bi još biti i u utorak. Od srijede malo ljepše, ali i dalje donekle nestabilno pa će tu i tamo biti moguć kakav lokalni pljusak.

Također, ne dajte da vas ove prognoze odvrate od planiranih aktivnosti za vikend. Sada smo u proljetnom modu vremena gdje kiša u obliku pljuskova često može padati, a i ne mora. Ponegdje može ostati sasvim suho, a i ne mora. Ukratko – gdje i kada je vrlo teško predvidjeti. Bilo kako bilo, ovih dana imate na raspolaganju pregršt aktivnosti i bilo bi šteta ne posjetiti barem nešto od toga.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori