Petak, 29. ožujka 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 10. travnja

Promjenjivo do pretežno oblačno. Od sredine dana mogući su grmljavinski pljuskovi, a ponegdje na širem području može biti i nevremena. Kiše i pljuskova još može biti i navečer i tijekom noći na četvrtak. Puhat će većinom slab sjeveroistočni, u drugom dijelu dana prolazno umjeren južni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 17 ili malo više stupnjeva.

Četvrtak će također biti nestabilan uz kišu ili pljuskove, ali vjerojatno bez grmljavine. Puhat će umjeren sjeverni vjetar i bit će i hladnije uz temperaturu do 10 stupnjeva ili nižu.

U petak ujutro mjestimice su u višim predjelima moguće i pahuljice snijega. Tijekom dana očekujemo još kiše, a bit će i prilično hladno uz temperature oko 4 do 7 stupnjeva.

Hladno vrijeme pratit će nas još nekoliko dana, tu i tamo uz malo kiše, a zatopljenje nam stiže tek sredinom idućeg tjedna.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori