Petak, 29. ožujka 2024.

Prognoza vremena za petak, 26. travnja

Djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku koje će prema kraju dana biti sve više. Poslijepodne su mogući pljuskovi s grmljavinom, a još nešto kiše može pasti tijekom noći na subotu. Puhat će većinom slab, prolazno umjeren jugozapadni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 26 stupnjeva.

U subotu će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Možda bude i više sunca, ali poslijepodne će postojati mogućnost mjestimične kiše ili lokalnih pljuskova s grmljavinom. Puhat će uglavnom slab vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura oko 10 do 12, najviša dnevna oko 17 stupnjeva.

U nedjelju očekujemo postupno naoblačenje sa zapada, a u drugom dijelu dana i kišu. Zapuhat će slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, a bit će i malo svježije.

Početak sljedećeg tjedna donijet će nam nestabilno i hladnije vrijeme, možda i uz ozbiljniju kišu. O vremenu za Praznik rada još je rano govoriti, no zasad izgleda razmjerno povoljno.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori