Petak, 29. ožujka 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 25. travnja

Djelomično do pretežno sunčano. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 24 stupnja.

U petak će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Poslijepodne i navečer mogući su lokalni grmljavinski pljuskovi, a nešto kiše može pasti i u noći na subotu. Puhat će slab do umjeren jugozapadni, potkraj dana zapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 12 stupnjeva, najviša dnevna oko 25 ili malo viša.

Subota će biti promjenjiva s izmjenom sunčanih i oblačnijih razdoblja. Poslijepodne i navečer mogući su lokalni pljuskovi. Bit će i malo svježije nego prethodnih dana, ali ne i hladno, uz najvišu dnevnu temperaturu oko 16 do 17 stupnjeva.

Nova kiša moguća je krajem nedjelje i u ponedjeljak, kada će ipak biti i hladnije. Čini se da će sljedeći tjedan biti svježiji i nestabilan.

Spomenimo za kraj da je nebo iznad nas još uvijek puno afričkog pijeska koji su nam donijeli južni vjetrovi, a to možete vidjeti i na svojim limenim ljubimcima. Danas neće padati kiša pa ih možete oprati… barem do sutra. Nakon subote pijeska više ne bi trebalo biti.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori