Petak, 29. ožujka 2024.

Prijavite se na Uskrsne bazezancije uz aquatrack senzaciju

Gradski bazeni Cerine organiziraju Uskrsne bazezancije za djecu od 6 -15 godina za plivače i poluplivače, od 24. do 26. travnja od 10 do 13 sati.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost. Uz aquatrack poligon, djeca će moći uživati i u tematskim igrama poput lova na pisanice te uskršnje utrke jaje u žlici.

Zadnjeg dana igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te, što je najvažnije, djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa i uz nadzor ronilačkog kluba “Plavi”.

Pozivamo sve klince i klinceze na Uskrsne bazezancije, prijave traju do 20.04.2019. svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili ju preuzeti na stranici. Prijaviti se možete i na način da ispunjenu prijavnicu pošaljete na mail [email protected] s naznakom Prijava na Uskrsne bazezancije.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

LETAK I PRIJAVNICA – Uskrsne bazezancije 2019.

zatvori