Četvrtak, 28. ožujka 2024.

POMOĆ OBITELJI ČIRKOVIĆ U akciju se uključio i Slaven Belupo, veterani igraju humanitarnu utakmicu

Nesreća šesteročlane obitelji Čirković iz Subotice Podravske kojima je proteklog tjedna kuća izgorjela u požaru mnoge je podigla na noge.

Obitelji Čirković odlučili su pomoći i nogometaši Slaven Belupa. Otac Vladimir, kćeri Helena i Lucija te sinovi Dejan, Danijel i Denis pridružili su se danas Farmaceutima kao posebni gosti na aktivacijskom treningu. Klub im je dao i financijsku pomoć, poklon-pakete i ulaznice za današnju utakmicu s Istrom.

>> HUMANITARNA AKCIJA Obitelj Čirković treba i vašu pomoć

– Ovo je najmanje što smo mogli učiniti. Kada se dogode ovakve situacije zapravo shvatimo koliko nekad brinemo o toliko trivijalnim stvarima i zamaramo se s onim čime se ne bismo trebali. Nadamo se da će ova naša mala gesta pomoći obitelji Čirković te da će potaknuti i ostale Koprivničanke i Koprivničance da pomognu jer je u ovakvim situacijama i jedna kuna velika – rekao je kapetan Slaven Belupa Mateas Delić.

Među mnogima koji žele pomoći obitelji u teškoj situaciji su i nogometni veterani Sabarije i Starigrada koji će danas s početkom u 17 sati odigrati humanitarnu utakmicu na igralištu u Subotici Podravskoj.


Svi koji želite pomoći obitelji Čirković možete to učiniti uplatom na tekući račun otvoren u Podravskoj banci na ime Dejan Čirković, IBAN HR3123860023200845385.


zatvori