Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICE Evo koga Drava.info i NIBA Tours vode u Mozirje i Logarsku dolinu – uz jedan kupljeni aranžman jedan je gratis

Ne znate gdje biste proveli vikend? Portal Drava.info i turistička agencija NIBA Tours nude vam rješenje – aranžman za dvije osobe po cijeni za jednu za jednodnevni Relax dan – dan opuštanja u Mozirju i Logarskoj dolini.

Dobitnice 1+1 aranžmana za Mozirje i Logarsku dolinu su Nikolina PozderAleksandra TelebarNatali Fabijan. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Cijena aranžmana je 240 kuna po osobi. Dobitnik ili dobitnica uz kupnju jednog aranžmana sa sobom može povesti jednu osobu gratis. Jedan aranžman kupite, a drugi vam poklanjamo.

Upustite se u avanturu otkrivanja skrivene ljepote alpske doline, parka cvijeća, kušanja piva iz fontane!

Datum putovanja je nedjelja, 28. travnja 2019.

Plan puta

Vožnja s usputnim zaustavljanjem prema Sloveniji do Savinjske doline. Dolazak do parka cvijeća Mozirski gaj, mjesta koje postoji već više od 30 godina, kao jedan od najljepših parkova u ovom dijelu Europe. Ovo mjesto skriva bezbroj cvjetnih kombinacija, a etnografski objekti poput seljačke kuće, spremišta za žito, kovačnice, pčelinjaka, mlina, kapelice sv. Valentina od posebnog su značaja – s jedne strane doprinose povećanju šarma parka, s druge strane prikazuju život ljudi u proteklim stoljećima. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepoti cvijeća, vraćanju u prošlost i maštanju kako se tada živjelo.

Nastavak putovanja prema Logarskoj dolini, za koju mnogi kažu da je “raj na zemlji”. Jedna je od najljepših alpskih dolina u Sloveniji sa širokim ravnim dnom koje okružuje vijenac planinskih vrhova viših od 2000 m. Zahvaljujući svom geografskom položaju te bujnom zelenilu koje ju okružuje, poznata je i kao klimatsko lječilište. Slijedi šetnja poučnom stazom, uživanje u prirodnim ljepotama, pogled na slap Palenk, dalje se nastavlja vožnja autobusom do kraja Logarske doline, gdje se nalazi vodopad Savinje Rinka, uživanje u pogledu s Orlovog gnijezda, jedinstvenog objekta izgrađenog u stijeni…

Izlet privodimo kraju zaustavljenjem u mjestu Žalec, gdje slijedi osvježenje pivom koje teče iz fontane. Gradić Žalec nalazi se u poznatoj Savinjskoj dolini koja je najveći proizvođač hmelja, stoga nije neobično što se upravo ovdje smjestila prva pivska fontana na svijetu “Zeleno zlato”, a zanimljiva je činjenica što je najveći dio sredstava za nju osigurao anonimni dobitnik eurojackpota. Odlazak do gradskog parka u kojemu se nalazi Fontana piva, gdje je moguće iz staklene krigle degustirati pivo iz slavine (uz doplatu).

Dolazak kući predviđen je u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi 240,00 kn.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelja putovanja, ulaznicu za park cvijeća Mozirski gaj, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: staklenu kriglu za degustaciju piva- 8 €

Sve ostale detalje možete pronaći na internetskim stranicama turističke agencije NIBA Tours.

zatvori