Srijeda, 24. travnja 2024.

ODGOVOR IZ IMBRIOVCA Dražen Loparić: Neću dopustiti da pojedinci ruše naš teško stečeni ugled

Dva dana nakon derbi utakmice 16. kola Prve županijske nogometne lige između Bratstva iz Kunovca i Borca iz Imbriovca (1:2), strasti se i dalje nisu smirile.

Nakon što smo jučer objavili sporne situacije s utakmice po kojima domaćin tvrdi da je teško oštećen, danas se povodom oštrih rasprava oglasio i Dražen Loparić, član uprave Borca.

– Bespotrebno je pričati o tome je li sudac oštetio nogometaše Bratstva, ali i oni se moraju složiti s time da smo mi zasluženo slavili. Ja kao predstavnik kluba imam dužnost zaštititi svoje igrače koji su u nedjelju ostavili srce na terenu unatoč brojnim problemima. Stvara se dojam da mi u derbi utakmicama uzimamo tri boda zbog toga što imamo sudački “poguranac”, a to nije tako. Već nekoliko sezona na čelu s trenerom Zlatkom Andrašićem imamo jedan super uređeni klub koji ostvaruje povijesne rezultate. Uvijek smo u vrhu i osvajamo titule, a igrali smo i za nas povijesnu utakmicu protiv zagrebačkog Dinama. Usprkos tome, nikad se nismo žalili na sudačke odluke iako smo u pojedinim situacijama i trebali. Međutim, mi igramo nogomet zbog prijateljstva i sela, trudimo se u svakoj sezoni odigrati što bolje kako bi naši vjerni navijači bili zadovoljni i s ponosom dolazili na utakmice. Upravo zbog toga neću dozvoliti da pojedinci blate naše igrače i klub – rekao je Dražen Loparić.

Loparić nam je u razgovoru spomenuo i jedan zanimljiv podatak. U posljednje tri sezone, nogometaši Borca protiv Kunovčana su upisali pet pobjeda i samo jedan neodlučeni ishod, uz gol-razliku 23:6.

Spomenimo još kako nogometaše Borca danas čeka prva utakmica četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa protiv Podravca iz Virja. Počinje u 17 sati u Imbriovcu.

zatvori