Subota, 20. travnja 2024.

NOVI PROBLEMI ZA BRATSTVO Trener Jug podnio ostavku zbog sudačkih prozivki

Nogometaši Bratstva iz Kunovca u posljednje vrijeme muku muče sa sudačkim odlukama na susretima Prve županijske nogometne lige, a danas su ih snašli i novi problemi.

Naime, njihov sada već bivši trener Željko Jug podnio je ostavku.

– U ovakvim uvjetima nema smisla raditi ni trenirati momčad koja zbog sudačkih odluka ne može pokazati svoj puni potencijal. U posljednje vrijeme desilo nam se da su nam suci svojim odlukama uskratili vrijedne bodove s kojima bismo se borili za naslov prvaka. Dugo sam s ovom ekipom, radi se o fantastičnim nogometašima i osobama koji su pokazali da mogu igrati protiv bilo koga. Nakon utakmice protiv Tehnike na nas se napravila velika paljba zbog toga što smo javno prozvali sudačku organizaciju, a neke od naših igrača vrijeđalo se i na temelju toga što nisu odavde, i to od strane samih sudaca. Dugo sam u nogometu i mogu reći da su takvi potezi za svaku osudu, zato je moja ostavka u ovom trenutku neizbježna – rekao je Željko Jug.

Kako doznajemo od tajnika Bratstva Krešimira Petrana, klub bi do kraja sezone trebao voditi Dejan Zrinski. Kunovčani ove nedjelje na domaćem terminu igraju općinski derbi protiv Sloge iz Koprivničkog Ivanca, a osim nekolicine suspendiranih i ozlijeđenih igrača, susret će morati odraditi i bez Juga.

zatvori