Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Mladi nogometaši Slaven Belupa četvrti na jakom turniru u Austriji

Mladi nogometaši Slaven Belupa, dječaci rođeni 2011. godine, sudjelovali su na turniru Masters 2019. u austrijskom Wildonu. Pod vodstvom trenera Matije Škrinjara osvojili su četvrto mjesto u grupi u konkurenciji nekoliko odličnih momčadi poput austrijskih Sturm Graza i LASK-a te slovenskih Maribora i Olimpije.

Valja istaknuti da su mladi Slavenaši iz Koprivnice ponijeli u Austriju poklon pakete Podravke koje su podijelili svojim vršnjacima iz Wildona, domaćinima turnira.

– Krenuli smo vrlo rano iz Koprivnice, oko četiri ujutro, i putovali gotovo sedam sati. Uzelo je to danak u prvim utakmicama što nas je koštalo boljeg plasmana. Ipak, moramo reći da sam i više nego zadovoljan svojim dečkima koji su pokazali da su veoma talentirani i da se mogu nositi s odličnim ekipama. Zahvalio bih se i našem sponzoru Podravki koja je osigurala poklon pakete za oduševljene domaćine te smo se tako pokazali još jednom kao odličan gost – rekao je trener Matija Škrinjar.

Sastav momčadi: Filip Maronić, Lovro Pintar, Mihael Čavić, Emanuel Kajić, Niko Nestić, Vito Volf, Ante Markić, Petar Trakoščanec, Karlo Kos, Luka Šimunić. Trener: Matija Škrinjar.

(NK Slaven Belupo)

zatvori