Četvrtak, 28. ožujka 2024.

KOPRIVNIČANCI ŽIVE ZA ZDRAVLJE UZ BELUPO Rekordan broj posjetitelja na prošlogodišnjem mjerenju zdravlja

Belupovo mjerenje zdravlja omogućava kontrolu općeg stanja organizma na jednom mjestu, bez čekanja, i uz dobru zabavu.

Prošlogodišnje Belupovo mjerenje zdravlja premašilo je sva očekivanja! 12. po redu mjerenje zdravlja na središnjem je trgu okupilo brojne Koprivničance koji shvaćaju važnost prevencije u očuvanju svojeg zdravlja. Stoga je u šest liječničkih mini-ordinacija, farmaceutskom i nutricionističkom savjetovalištu u samo tri sata obavljeno više od 900 pregleda. Vrijedni su liječnici i medicinske sestre od ranojutarnjih sati u mini-ordinacijama mjerili šećer i trigliceride u krvi, procjenjivali rizik na osteoporozu, mjerili krvni i očni tlak te testirali građane na hepatitis C. Također, u ljekarničkom savjetovalištu posjetitelji su mjerili opskrbu tkiva kisikom i vršni protok zraka, dok su nutricionistice u Zdravom baru zainteresiranima mjerile indeks tjelesne mase (BMI) i savjetovale o pravilnoj prehrani. Sve brojniji posjetitelji sad već tradicionalnog mjerenja zdravlja dokazuju da je Belupo, kao pravi ambasador i promotor zdravlja, snažno uključen u zajednicu iz koje potječe, osluškujući potrebe svojih sugrađana.

Mjerenje zdravlja idealna je prilika za sve zainteresirane da na jednom mjestu i bez mnogo čekanja obave kontrolu općeg stanja organizma, a pritom se dobro i zabave. Kako zdravlje i dobro raspoloženje idu ruku pod ruku, Belupovi brojni gosti redovito osiguravaju obilje zabave i pozitivno ozračje tijekom događanja. Za prošlogodišnju su veselu vrevu u srcu Koprivnice bili zaslužni Scifidelity Orchestra, četveročlani sastav veselog glazbenog izričaja i upečatljivog scenskog nastupa, dok su atmosferu dodatno zagrijavale plesačice plesnog studija JUMP. Nije bilo osobe koja nije zaplesala u ritmu poznatih pop i rock klasika, pretvorivši glavni gradski trg u pravi plesni podij! Ove će nam godine predstaviti neke nove plesne izvedbe i još bolji scenski nastup, pojačani talentiranom mladom pjevačicom Tamarom Korunek, koja je dodatni začin glazbenim poslasticama Scifidelity Orchestra.

Pridružite se ovogodišnjem mjerenju zdravlja pod nazivom Živimo za zdravlje 27. travnja na središnjem koprivničkom trgu, odazovite se na čak 10 dijagnostičkih pregleda i/ili savjetovanja, osvojite vrijedne nagrade i prije svega, dobro se zabavite!

Foto: Belupo
Foto: Belupo
Foto: Belupo
Foto: Belupo
zatvori