Utorak, 26. ožujka 2024.

HUMANITARNA AKCIJA Obitelj Čirković treba i vašu pomoć

Da Podravci imaju veliko srce, pokazali su i u slučaju najnovijeg tragičnog događaja – obitelj Čirković nedavno je u požaru izgubila kuću.

Osim brojnih udruga, veliki se broj građana pridružio pomaganju ovoj šesteročlanoj obitelji iz Subotice Podravske uplatama na tekući račun, ali i odazivom na niz humanitarnih događaja. Utakmice humanitarnog karaktera samo su neke od njih.

Podsjetimo, podršku obitelji Čirković tako su iskazali nogometaši Slaven Belupa te veterani Sabarije i Starigrada koji će od 17 sati u Subotici Podravskoj odigrati humanitarnu utakmicu.

Iako vidno pod šokom zbog nemilih događaja, samohrani otac petero djece Vladimir Čirković zahvalio je svima na dosadašnjoj pomoći te za Dravu.info rekao:

– Zasad su nam najpotrebniji kreveti na kat, budući da su prostori u kojem su trenutno smještena djeca preskučeni za nekoliko zasebnih kreveta.

Kad je pak riječ o mogućnostima obnove kuće koja je uništena u požaru, Čirković nam je rekao:

– Kuću u kojoj smo živjeli dobio sam od svojih roditelja i bila je dosta stara. Da bismo je obnovili, prvo bi je trebalo do temelja srušiti i ponovno sagraditi. Stoga su mi u općini savjetovali da dobro razmislim je li isplativo tako rekonstruirati kuću ili kupiti neku od brojnih kuća koje se prodaju u Subotici.

Bez obzira na koju se opciju odlučio, svakako će mu trebati i naša pomoć. Svoje priloge možete uplatiti na tekući račun HR3123860023200845385 (Podravska banka), otvoren na ime Dejana Čirkovića.

zatvori