Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Subota prepuna sadržaja privukla je mnoštvo u centar grada

Subota prepuna događanja privukla je mnoštvo sugrađana u koprivnički centar.

Koprivnica se polako priprema za proslavu Praznika rada u sklopu kojega će se u srijedu, 1. svibnja, na Zrinskom trgu održati koncert legendarnog Prljavog kazališta.

Osim koncerta, tu su i drugi sadržaji: jutros je započeo Sajam cvijeća i koprive, tradicionalna prodajna izložba cvijeća i biljnog materijala.

Građani su, osim toga, do podneva mogli provjeriti svoje zdravlje u osam mini liječničkih ordinacija te u ljekarničkom i nutricionističkom savjetovalištu. Bilo je to još jedno Mjerenje zdravlja uz Belupo. Za dobru atmosferu pobrinuo se Scifidelity Orchestra s pjevačicom Tamarom Korunek te plesačice iz Plesnog studija Jump, dok su hranu pripremali Podravkini kulinarski majstori.

Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije obilježio je Nacionalni dan hitne medicinske službe. Sugrađani su tako mogli naučiti ponešto o hitnim medicinskim stanjima i osnovnim mjerama održavanja života uz upotrebu AVD uređaja.

Bilo je tu još sadržaja, poput druge proljetne tržnice knjiga i aktivnosti Hodanjem do zdravlja. Kako je izgledalo živahno subotnje prijepodne u centru Koprivnice pogledajte u fotogaleriji.

 

Scifidelity orchestra

Objavljuje Drava.info u Subota, 27. travnja 2019.

 

zatvori