Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Uskrsne bazezancije oduševile mališane

Druženje, zabava i smijeh ove godine obilježili su Uskrsne bazezancije. Tridesetak djece od 24. do 26. travnja natjecalo se u raznim disciplinama – uskršnja utrka jaje u žlici, lov na pisanice, delfin štafeta, rocker, target cube i nizu drugih aquatrack poligona.

Djeca su u raznim aktivnostima pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je veliki aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona bilo je postavljeno na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

zatvori