Ponedjeljak, 18. ožujka 2024.

FOTO: TREĆA HNL Zeleni ponovno poraženi u finišu utakmice, kapetan Tucaković odigrao svoju 300. utakmicu za Koprivnicu

Nogometaši Koprivnice danas su na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrali susret 21. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv petoplasiranog Zrinskog iz Jurjevca.

Trener Zelenih Valentin Knapić uoči današnje utakmice protiv Zrinskog nije mogao računati na Slukića, Gregurinu, Kudumiju, Azenića, Janeša i Jovanovskog.

Prije same utakmice, vodstvo koprivničkog nogometnog kluba uručilo je prigodan poklon kapetanu Bojanu Tucakoviću koji je danas po 300. puta u karijeri nastupio za Zelene. Također, održala se i minuta šutnje u spomen na bivšeg igrača Koprivnice Vjekoslava Šimeka koji je danas preminuo.

U prvom poluvremenu Koprivnica je tražila način kako probiti gostujuću obranu, ali do kraja poluvremena nije bilo izraženijih šansi ni s jedne strane. U nastavku susreta, Koprivnica je postala puno konkretnija. Prvo je Vrkić sjajno pucao, ali njegov udarac obranio je gostujući vratar. Sredinom drugog dijela Šarlija je zatresao vratnicu protivničkog gola. Međutim, kako to obično u nogometu biva nakon što propustite nekoliko prigoda, gosti iz Jurjevca u 83. minuti utakmice postigli su pogodak i tako odnijeli puni plijen s Gradskog stadiona “Ivan Kušek Apaš”.

Treća HNL Istok – 21. kolo
Subota, 6. travnja
16:00
Koprivnica – Zrinski (J) 0:1

zatvori