Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Rukometašice Podravke s lakoćom pobijedile Zrinski iz Čakovca

Rukometašice Podravka Vegete večeras su u Koprivnici upisale još jednu visoku pobjedu u domaćem prvenstvu. U koprivničkoj gimnazijskoj dvorani svladale su Zrinski iz Čakovca s 43:19, 22:10 na poluvremenu.

Rukomet se tako vratio u Koprivnicu nakon male stanke zbog reprezentativnih obaveza igračica i jednog slobodnog kola. Podravka je od početka ovladala terenom, nakon deset minuta vodila je 8:3, a u prvom poluvremenu istaknule su se Nikolina Zadravec i Ana Debelić s po pet pogodaka. Trener Zlatko Saračević već je u prvom dijelu susreta mogao slobodnije rotirati igračice, dok su u drugom dijelu svoje minute opravdale mlade Elena Popović, Lucija Jandrašić i Lea Franušić. Sve igračice osim Dragice Džono i vratarki upisale su se na listu strijelaca.

Spomenimo i kako je trener Zrinskog Goran Mrđen uoči susreta uručio prigodan poklon gostujućoj igračici Lei Vukojević povodom njenog rođendana.

Podravka Vegeti sljedeća utakmica na rasporedu je iduće subote, protiv Trešnjevke u Zagrebu. Dva tjedna nakon toga slijedi veliki domaći derbi protiv Lokomotive.

zatvori