Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Tomislav s igračem manje do vrijedna tri boda u Molvama, Sloga nije imala šanse protiv raspucane Drave

Odigrani su svi susreti uzbudljivog 17. kola Prve županijske nogometne lige.

Podsjetimo, kolo su jučer otvorili Prekodravac iz Ždale i hlebinska Lipa te Tehnika i Bratstvo, a o detaljima sa spomenutih susreta možete čitati ovdje.

Današnje utakmice u jutarnjem terminu otvorili su nogometaši Osvita iz Đelekovca koji su na domaćem terenu pobijedili Graničar iz Legrada.

Sloga iz Koprivničkog Ivanca danas se bez petorice prvotimaca nije uspjela suprotstaviti raspucanoj novigradskoj Dravi koja je pobijedila s konačnih 4:1. Tri gola za Dravu zabio je Horvatinović, a jedan je dodao Šimek.

Nogometaši Borca iz Imbriovca dobru formu pokazali su i u današnjoj utakmici protiv Miklinovca. Imbriovčani su slavili s visokih 6:1, a strijelci za momčad trenera Zlatka Andrašića bili su Rajić (2), Fajdić (2), Matijašec i Pjetri.

Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna na domaćem je terenu pobijedio Kalinovac s 3:1, dok je vodeći Tomislav iz Drnja slavio u gostima kod molvarske Mladosti s 2:0. Spomenimo kako je Tomislav od 40. minute igrao s igračem manje nakon što je glavni sudac isključio Sabola, ali Manojlović i Bači pobrinuli su se da Drnjanci uzmu nova tri boda.

Prva ŽNL – 17. kolo

Ždala: Prekodravac – Lipa 0:2
Koprivnica: Tehnika – Bratstvo 1:0
Đelekovec: Osvit – Graničar (Legrad) 3:0
K. Ivanec: Sloga – Drava (Novigrad P.) 1:4
Imbriovec: Borac – Miklinovec 6:1
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Kalinovac 3:1
Molve: Mladost – Tomislav (Drnje) 0:2

zatvori