Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO: DRUGA ŽNL Starčević riješio derbi u Močilama, Panonija glatko do tri boda protiv Rudara

Današnjim utakmicama dovršeno je 17. kolo Druge županijske nogometne lige, a derbi susret ovog kola igrali su nogometaši Močila i Mladosti iz Sigeca.

Podsjetimo, kolo je otvoreno jučer derbi utakmicom Starigrada i Reke, a detalje sa spomenute utakmice kao i fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Hrvatski bojovnik na domaćem je terenu pobijedio Prugovac s visokih 5:0, bregovska Mladost slavila je protiv Fugaplasta s 3:1, a Panonija je nadvisila Rudar iz Glogovca s 4:1.

U derbi susretu kola, Mladost iz Sigeca uspjela je osvojiti sva tri boda u Močilama i tako se dodatno učvrstiti na vodećoj poziciji. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Starčević sredinom drugog poluvremena, a spomenimo kako isti igrač pred kraj utakmice nije uspio realizirati jedanaesterac, odnosno vratar Kodrič obranio je njegov udarac.

Omladinac iz Herešina nije uspio slaviti na gostovanju kod Kalnika, utakmica je završila neodlučeno (2:2). U posljednjem susretu kola, Viktorija je pred domaćim navijačima slavila protiv Podravca iz Torčeca s 3:0.

Druga ŽNL – 17. kolo

Starigrad: Starigrad – Reka 2:1
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Prugovac 5:0
Koprivnički Bregi: Mladost – Fugaplast 3:1
Koprivnica: Močile – Mladost (Sigetec) 0:1
Sv. Petar Orehovec: Kalnik – Omladinac 2:2
Peteranec: Panonija – Rudar (Glogovac) 4:1
Vojakovac: Viktorija – Podravec  3:0

zatvori