Petak, 19. travnja 2024.

DAN KOMUNALCA Koprivnički Komunalac pripremio vam je niz pogodnosti povodom svog rođendana

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac u petak, 26. travnja obilježit će svoju 61. godišnjicu. Tim povodom Komunalac je za sve svoje korisnike pripremio nekoliko pogodnosti.

Ispred Upravne zgrade Komunalca dijelit će se cvjetne sadnice i promotivno pakiranje DomKa od 3 kg svim korisnicima koji izvrše uplatu na šalteru Komunalca u vremenu od 7 do 14 sati. Po jednoj izvršenoj uplati za usluge Komunalca korisnik će dobiti bon u vrijednosti od 10 kuna te sadnice i DomKo u istoj vrijednosti.

Svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca. Također, za sve posjetitelje osigurano je besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine u vremenu od 10 do 12 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Izvor: Komunalac

A kako je već ranije najavljeno, sutra, u četvrtak 25. travnja, u 18 sati održat će se besplatna edukativna kazališna predstava za djecu “Bibi i Bubi” u Domu mladih Koprivnica. “Bibi i Bubi” autorska je predstava Jana Kerekeša o dvojici smetlara u 2034. godini kada je naš planet postao jedno veliko smetlište. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim. Besplatne ulaznice mogu se podići u Domu mladih.

zatvori