Četvrtak, 28. ožujka 2024.

VINILIJA #5 u subotu u Martinovki, ovog puta dolaze dva posebna gosta

Peta po redu Vinilija, koprivnički sajam gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta, održat će se ove subote, 16. ožujka u Martinovki.

Osim iz Koprivnice, najavljen je dolazak većeg broja prodavača i kupaca iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Ferdinandovca, Križevaca, Zagreba… Svi prodavači dobit će kavu dobrodošlice, a u slučaju slabije prodaje, organizator će im nadoknaditi putne troškove.

Dodatni motiv za dolazak zasigurno će biti dva posebna gosta sajma: Renato Metessi i Ivo Kovač Kaj. Ivo će predstaviti svoj novi CD Čerepana, a Renato će goste podsjetiti na svoje hitove iz vremena kada je predvodio grupe Patrola i Zvijezde (Ne pitaj za mene, Nikol, Pravovjerni plesači, Narodna…). Uz to će potpisivati ploče, porazgovarati s posjetiteljima, popiti kavu…

– Dobrodošli Renato i Ivo, dobrodošli kupci, prodavači i svi zainteresirani da zajedno uveličamo ovu svetkovinu gramofonske ploče – pozivaju organizatori.

Viniliju organizira Šareni dućan, a održat će se u subotu, 16. ožujka od 9 do 15 sati u zgradi Martinovka, Ulica Ivana Generalića 3.

zatvori