Četvrtak, 25. travnja 2024.

VELIKI DERBI BRATSTVA I BORCA Hajdić: Njihov veliki plus je što treniraju zajedno i razvijaju se kao momčad, Rajić: Bratstvo ima odličnu ekipu predvođenu pravim haklerima

Derbi utakmica 16. kola Prve županijske nogometne lige bit će susret Bratstva iz Kunovca i Borca iz Imbriovca. Kunovčani se trenutno nalaze na drugom mjestu, a nogometaši Borca zauzimaju peto mjesto.

Iako je riječ o dvije sjajne ekipe, blagu prednost u nedjeljnom susretu svakako će imati Bratstvo koje utakmicu dočekuje u punom sastavu. S druge strane, momčad Borca za derbi utakmicu protiv Kunovca neće moči računati na napadače Sandra Rajića (tri žuta kartona) i Vedrana Kovača (ozljeda koljena).

– Uvjeren sam da će tekma biti napeta i tvrda. Bratstvo ima odličnu momčad predvođenu pravim haklerima i sigurno će nam biti teško. U posljednje vrijeme igraju odlično što su i potvrdili prošle nedjelje u Žabnu gdje rijetko koja ekipa uzme bod, a kamoli tri. Najveća prijetnja sigurno će nam biti Hajdić koji je i prvi strijelac lige, a tu su i Slijepčević i Jurčić, ali ponavljam, cijela ekipa je odlična i bit će napeto do samog kraja utakmice – rekao je Dravi.info Sandro Rajić, napadač Borca iz Imbriovca.

Snimio Marko Posavec.

Rajić se osvrnuo i na izostanak ozlijeđenog suigrača Kovača kojeg, prema svemu sudeći, čeka dugotrajan oporavak.

– Kovača nam je svima strašno žao, odličan je igrač i njegov izostanak na dulje vrijeme sigurno je veliki hendikep za nas. Vratio se nakon ozljede gležnja i sad mu se desi jedna od težih ozljeda koljena. Žao mi je što sam na utakmici protiv Drave dobio žuti karton, ali mislim da imamo odličnu ekipu i kvalitetne zamjene koje mogu nadomjestiti izostanak mene i Kovača – riječi su Rajića.

Kako je i sam Rajić rekao, najveću opasnost njegovoj momčadi predstavljat će Hajdić, Slijepčević i Jurčić, ubojiti napadački trojac Bratstva koji je zajedno postigao 40 ligaških pogodaka.

– Očekujem borbenu utakmicu, podršku naših navijača i uprave koji će nam pomoći u ostvarivanju željne pobjede. Borac je jako dobra momčad, kompaktna s par sjajnih individualaca, a vodi ih i odličan trener. Njihov veliki plus je što treniraju zajedno i razvijaju se kao momčad – rekao je Ivan Hajdić, najbolji igrač Bratstva iz Kunovca.

Ivan Hajdić (u narančastom dresu) // Snimio Marko Posavec.

Hajdić je prvi strijelac lige s 21 postignutim pogotkom, ali kako i sam kaže, u susretu protiv Borca najvažnija mu je pobjeda.

– Mislim da je manje bitno hoću li ja u utakmici protiv Borca biti strijelac, potpisao bih pobjedu i bez svog gola – zaključio je Hajdić.

Derbi utakmica Bratstva i Borca na rasporedu je ove nedjelje s početkom u 10:30 u Kunovcu.

zatvori