Utorak, 19. ožujka 2024.

TREĆA HNL Koprivnici na noge dolazi Oriolik, Knapić: Imamo puno problema s ozljedama, ali ne tražimo nikakav alibi

Nogometaši Koprivnice ove će nedjelje na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrati susret 17. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv momčadi Oriolika iz Oriovca koja trenutno drži peto mjesto na prvenstvenoj tablici.

Zeleni su u prvom proljetnom kolu izgubili na domaćem terenu od Marsonije (0:1), a u susret protiv Oriolika ulaze s dosta problema u igračkom kadru.

– Iskreno, smatram da protiv Marsonije nismo bili na adekvatnoj razini. Mlada smo i neiskusna ekipa, ali cijeli tjedan smo radili na greškama koje moramo popraviti u budućim utakmicama. Imamo puno problema, ali dečki i ja nećemo tražiti nikakav alibi. Što se tiče raspoloživih igrača za nedjeljnu utakmicu, imamo puno problema s ozljedama i bolesti. Dosta igrača ima upalu grla, a stoper Kudumija je zaradio nagnječenje meniskusa. Što se tiče Oriolika, to je jedna iskusna momčad koja nije bez razloga u vrhu lige i sigurno će nam biti izrazito težak protivnik – rekao je trener Koprivnice Valentin Knapić.

Knapić nam je potvrdio kako su uspjeli registrirati Makedonca Kristijana Jovanovskog te pojačanje iz Koreje, Choongsil Lima. Međutim, Jovanovski zbog ozljede vjerojatno neće biti u kadru za nedjeljnu utakmicu.

Utakmica Koprivnice i Oriolika na rasporedu je ove nedjelje, 10. ožujka s početkom u 15 sati.

zatvori