Petak, 29. ožujka 2024.

RADIO DRAVA VAS ČASTI ZA 25. ROĐENDAN Osvojite nezaboravno ljetovanje u Hotelu Barba u Starigrad Paklenici

Nekome će ovo ljeto biti nezaboravno jer kad Radio Drava ima rođendan, za vas imamo brdo poklona!

Povodom 25. rođendana Radio Drave osvoji ljetovanje na moru za dvije osobe!

Slušaj Radio Dravu od ponedjeljka, 25. ožujka i potrudi se zapamtiti tekst naše rođendanske čestitke koju emitiramo, kada ti damo znak javi nam se telefonom u eter na 626-500 i osvoji 7 polupansiona za dvije osobe u Hotelu Barba u Starigrad Paklenici!

Pogled na Starigrad s Anića kuka. U krugu: Hotel Barba. Snimio Marko Posavec.

Hotel Barba je novootvoreni hotel s dvije zvjezdice u Starigrad Paklenici.

Ima ukupno 18 soba: 15 dvokrevetnih soba bez balkona i 3 četverokrevetne sobe s vlastitim balkonom i pogledom na more. Svaka soba opremljena je suvremenim klima uređajem i LED TV prijemnikom. U svim sobama, restoranu, na terasama pa i na plaži omogućili smo vam korištenje interneta.

U sklopu Hotela možete koristiti uređeni, ograđeni i čuvani parking za vaše vozilo koji je za vas besplatan. Budite mirni, vaše je vozilo sigurno.

Pogled s terase na prvom katu hotela je nezaboravan – more na dohvat ruke i najljepši zalazak sunca koji možete zamisliti.

Snimio Marko Posavec.

“Ponosni smo na činjenicu da smo izgradili prisnu, gotovo obiteljsku atmosferu, u kojoj se svakom našem gostu posvećujemo s najvećom pažnjom i nastojimo mu svaki trenutak u našem hotelu učiniti ljepšim i ugodnijim. Ako ste vezani uz svog ljubimca – ne brinite, ljubimci su kod nas dobrodošli.

Vi ste fokus svega što mi radimo i za nas ne postoji ništa vrijednije od vašeg zadovoljstva”, poručuju vam iz Hotela Barba.

 

zatvori