Subota, 20. travnja 2024.

PRVA ŽNL Novigradska Drava ugošćuje vodeći Tomislav-Radnik, Đelekovčani idu na noge raspucanom Bratstvu

Ovog vikenda nastavljaju se uzbuđenja na travnjacima Prve županijske nogometne lige. Klubovi će odigrati susrete 14. kola koje je ujedno i prvo proljetno kolo u aktualnoj sezoni.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. Miklinovec na domaćem terenu ugošćuje molvarsku Mladost, a Borac iz Imbriovca gostuje kod Prekodravca iz Ždale.

Miklinovčani se trenutno nalaze na 12. mjestu prvenstvene tablice s 10 osvojenih bodova, dok su Molvarci na desetom mjestu s dva boda više od Miklinovca. Za igrače Miklinovca tri boda protiv Mladosti značila bi ja jako puno kako bi se odmaknuli od ‘crvene’ zone. S druge strane, poletni Borac u pripremnim je utakmicama pokazao da u nadolazećoj polusezoni ‘puca’ na prvo mjesto i trebali bi bez puno problema donijeti puni plijen iz Ždale. Imbriovčani se trenutno nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s četiri boda manje od vodećeg Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna.

Nedjeljne utakmice u jutarnjem terminu otvorit će Bratstvo i Osvit iz Đelekovca na popularnom ‘Old Traffordu’, a utakmica počinje u 10:30 sati.

Popodne se sastaju Lipa iz Hlebina te gostujući Graničar iz Legrada, Tomislav iz Drnja ne bi trebao imati problema na gostovanju kod posljednjeg Kalinovca, a Tehnika s novim trenerom Čikovićem ide na noge Slogi iz Koprivničkog Ivanca.

U posljednjem susretu 14. kola, vodeći Tomislav-Žabno ide na teško gostovanje kod novigradske Drave.

 

Prva ŽNL – 14. kolo

Subota, 16. ožujka
15:00
Miklinovec – Mladost Molve
Prekodravac Ždala – Borac Imbriovec

Nedjelja, 17. ožujka
10:30
Bratstvo Kunovec – Osvit Đelekovec
15:00
Lipa Hlebine – Graničar Legrad
Kalinovac – Tomislav Drnje
Drava NP – Tomislav Radnik
Sloga KI – Tehnika

zatvori