Petak, 19. travnja 2024.

Popularni TRAGOVI predgrupa Željku Joksimoviću u Koprivnici

Spektakularni koncert Željka Joksimovića koji koprivnička publika s nestrpljenjem očekuje je pred vratima. U povodu Dana žena, 15. ožujka dvorana Gimnazije ‘Fran Galović’ u Koprivnici postat će mjesto glazbenog showa kakvog Koprivnica još nije doživjela.

Za warm-up pobrinut će se popularni “Tragovi” koji su koprivničkoj publici itekako poznati. Ovaj Koprivničancima omiljeni bend, kako im nerijetko tepaju, na pozornicu prije Joksimovića stat će po četvrti puta u karijeri i pošteno zagrijati publiku. Na repertoaru zagrijavanja za pamćenje naći će se i autorske pjesme Tragova “Sve na ljubav miriše”, “Malena” i “Srce na dlanu” koje su u radijskom eteru ostvarili itekako zapaženi uspjeh.

“Veselimo se ovom koncertu i ponovnom nastupu pred koprivničkom publikom. A, vrlo skoro publici ćemo predstaviti i novu pjesmu koju ćemo prijaviti na CMC festival”, rekao je frontman Tragova, Koprivničanac Mihael Bogčev.

Interes za koncert Željka Joksimovića u Koprivnici, 15. ožujka 2019. iznad je svih očekivanja, a do ulaznica još uvijek možete doći preko sustava Eventim.hr i kod Eventim partnera (BP Petrol i Tisak).

Ulaznice također možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Koprivnica: Šareni dućan, Caffe bar “Stefano”, Caffe bar “Stars 2002”
  • Virje: Caffe bar “Lotus”
  • Đurđevac: Gradska kavana
  • Ludbreg: Caffe bar “Rondo”
  • Križevci: Cocktail bar “Calypso”

zatvori