Sezona vjenčanja je pred vratima, a Radio Drava slavi punih četvrt stoljeća u eteru i u suradnji s obrtom Eventa poklanja vam organizaciju najljepšeg dana u životu!

Poklon-paket za organizaciju vjenčanja osvojila je Mateja Kovač! Čestitamo! Sve upute poslali smo vam e-poštom.

Eventa je novootvoreni obrt u Koprivnici, prvi za organizaciju vjenčanja: neka vam najljepši dan u životu bude savršen, bez stresa, u kojem ćete stvarati neponovljive uspomene na početku bračnog života. Od odabira lokacije, izrade budžeta, davanja praktičnih savjeta do preporuka za pružatelje usluga, odabir torte, raspored sjedenja… Eventa će se za sve pobrinuti umjesto vas. Pomoći će vam pri izradi unikatnih pozivnica, revera i zahvalnica, odabira vjenčanice, dekoracija, buketa… Eventa će biti tu uz vas! I to ne samo za vjenčanja: uz Eventu organizirajte i poslovne domjenke, božićne proslave, djevojačke i momačke večeri, rođendane, godišnjice, pa čak i prosidbe.

Vlasnica obrta Eventa je Kristine Vujčec, poduzetnica s bogatim poslovnim iskustvom.

>> Više o obrtu Eventa pročitajte ovdje

Inače, povodom svog velikog rođendana Radio Drava svakodnevno ima poklone za vas. Tijekom 25 dana pratite program Radio Drave, na 92,5 MHz ili putem live streama na www.radio-drava.hr, i u pravom trenutku nazovite 626-500.