Četvrtak, 28. ožujka 2024.

METASTUDIJ Službeno predstavljanje studentske inicijative na Sjeveru

Studentska inicijativa Metastudij, o kojoj smo nedavno pisali, službeno će se predstaviti javnosti ovoga petka.

U prostoriji A02 Sveučilišnog centra Koprivnica s početkom u 15 sati održat će se prezentacija na kojoj će biti podrobnije objašnjeno sve što se tiče inicijative.

Metastudij je kao inicijativa studenata pokrenula nekoliko projekata od kojih je nekolicina realizirana dok su drugi u procesu.

– ‘Govorit će se kako i zašto smo ovo pokrenuli, zašto je studentska inicijativa potrebna Koprivnici i njenim studentima, koja je ideja, što se sve može raditi u Metastudiju i kako se možete uključiti i pridonijeti svojim radom. Sve s ciljem stjecanja prakse u radnom okruženju za poboljšanje kvalitete studentskog života’, pojašnjeno je na službenoj facebook stranici događaja.

Osim inicijative, predstavit će se i studentski art časopis, koji je zamišljen tako da će za svaki novi broj imati druge autore.

– ‘Projekt je interdisciplinarnog karaktera koji ima za cilj prezentirati istu temu kroz različite aspekte viđenja i shvaćanja tematike’, rekla nam je Leona Vertuš, jedna od osnivačica inicijative.

Zanimljivost promoviranja inicijative jest u pojavi naljepnica na različitim javnim mjestima u Koprivnici, ali i na sredstvima javnog prijevoza, u Zagrebu i drugim mjestima, što se redovno i objavljuje na sužbenom instagram profilu Metastudija. Kako to otprilike izgleda, donosimo u galeriji fotografija.

Nakon predstavljanja druženje se nastavlja u susjednom FUNK-u od 21 sat, gdje će sve zainteresirane dočekati, osim pića dobrodošlice, i prikladna atmosfera zvukova Time to Sl33p i Kraundler-a.

zatvori