Srijeda, 24. travnja 2024.

LJETO NA ŠODERICI Čeka nas još jedna vruća sezona na Podravskom moru

Radni sastanak predstavnika organizatora Ljeta na Šoderici održan je jučer u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, u organizaciji Općine Legrad i županijske Turističke zajednice.

Uz pomoćnicu direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristinu Sočev i načelnika Općine Legrad Ivana Sabolića, sastanku su prisustvovali i predstavnici organizatora raznih događanja i manifestacija te vlasnici smještajnih objekata na popularnom podravskom jezeru.

Tema sastanka bila je utvrđivanje datuma manifestacija i dogovor aktivnosti vezanih za organizaciju ovogodišnjeg Ljeta na Šoderici. Kao i dosadašnjih godina, nositelji programa Ljeta na Šoderici su Koprivničko-križevačka županija, županijska Turistička zajednica i Općina Legrad.

Organizatori najavljuju bogat program ovog Ljeta na Šoderici, a sve aktivnosti i događanja koja će se održavati moći će se pronaći na web stranicama županijske Turističke zajednice, Općine Legrad i novoj web stranici www.soderica.in te na društvenim mrežama.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji smatraju da bi svojim idejama i sudjelovanjem mogli doprinijeti obogaćivanju turističke ponude na Šoderici da se jave u Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad – poručuju organizatori Ljeta na Šoderici.

Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
zatvori