Subota, 16. ožujka 2024.

PREMIJERA GASTRO TRAŽILICE Zabavite se i otkrijte što se dobro može jesti i piti u Podravini i Prigorju

Gastro tražilica prvi je specijalizirani gastro kanal Podravine i Prigorja. U prvoj epizodi, koju možete pogledati u nastavku, Bojan i Miroslav posjetili su Križevačku pivovaru i restoran Tomislav u Križevcima gdje su kušali craft piva, a potom su – izbačeni iz restorana!
Što je Gastro tražilica?

Podravina i Prigorje, a posebice sjeverozapadna Hrvatska poznata je po kvalitetnoj gastronomiji, proizvodnji craft piva u Križevcima i Koprivnici, lokalnim restoranima te mnogobrojnim vinarijama, OPG-ovima i seoskim imanjima. Kako bi naši čitatelji znali što se sve dobro može jesti i piti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a najviše u Podravini i Prigorju portal Prigorski.hr i koprivnička agencija Produkcija i ideja pokrenuli su prvi specijalizirani gastro kanal “Gastro tražilica” na YouTube platformi.

Na prvom podravsko-prigorskom gastro kanalu emitirat će se razne zabavne gastro emisije koje će voditi poznati radijski voditelj i urednik Radio Drave Bojan Horvat i sommelier, novinar i producent Miroslav Mirković. Uz portal Prigorski.hr, glavni medijski partner samom projektu bit će Radio Drava i portal Drava.info, dok će nacionalno sadržaj emitirati RTL-ov portal Vijesti.hr.

U projekt su se uključili mnogi sponzori i jedinice lokalne samouprave kao što su Studenac, Turistička zajednica područja “Dravski Peski”, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Općina Molve, Općina Kloštar Podravski, Općina Kalnik, Restoran Tomislav Križevci, a do proljeća će se uključiti još mnoge respektabilne firme, restorani kao i još neke općine koje žele promovirati svoju turističku ponudu i lokalnu gastronomiju.

Pretplatite se na prvi specijalizirani gastro kanal i budite u toku:
https://www.youtube.com/channel/UCP_4XS1Iz5wv8X8wWoKeDUw

Službena Facebook stranica Gastro tražilice:
https://www.facebook.com/gastrotrazilica/

Premijera prve epizode Gastro tražilice u Križevačkoj pivovari: Naši dečki su probali najbolju craft pivu pa ih izbacili van iz restorana!

U prvoj epizodi serijala “Gastro tražilica”, glavni protagonisti emisije posjetili su poznati Restoran Tomislav u Križevcima kao i Križevačku pivovaru gdje se proizvodi jedno od najboljih domaćih craft piva.

Pogledajte što su vam od fine hrane pripremili dečki iz Križevačke pivovare. U kuloarima se priča da uskoro predstavljaju i novi super meni u suradnji s poznatim “zlatnim” kuharom Robertom Slogarom.

Tu su i neka nova craft piva poput “mater” koja je oduševila Bojana Horvata – Horza i Miroslava Mirkovića, gastro putopisce koji će vas cijele godine voditi kroz najbolje restorane, vinarije, pivovare i OPG-ove u Podravini i Prigorju.

Pogledajte prvu epizodu:

zatvori