Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Županijski nogometni klubovi odradili su ‘generalke’ uoči nastavka ligaških obaveza, pogledajte rezultate i strijelce

Brojni županijski nogometni klubovi proteklog su vikenda odigrali ‘generalke’ uoči proljetnog nastavka aktualnih ligaških sezona.

Tehničar iz Cvetkovca na domaćem je terenu ugostio Osvit iz Đelekovca i slavio s visokih 6:0. Strijelci za Tehničar bili su Hudak, Jambrušić, Sminderovac, Simić, Lovrek i Topolko. Cvetkovčani su visokom pobjedom nad Osvitom pokazali kako u proljetnom dijelu sezone itekako “pucaju” na prvo mjesto, a u ovom trenutku nalaze se na drugom mjestu s 31 bodom. Jednak broj bodova ima i vodeći Papuk, ali uz bolju gol-razliku.

Sjajnu utakmicu odigrali su i nogometaši Borca iz Imbriovca koji su ugostili Rudar iz Glogovca. Imbriovčani su slavili s visokih 5:1, a pogotke su postigli Mikor (2), Rajić, Oršić i Ivandija. Tomislav iz Drnja pobijedio je Starigrad s 4:1, a golove za Tomislav postigli su Peroković, Bači, Bukovac i Širić.

Reka je pod novim trenerom Darkom Napanom iz utakmice u utakmicu sve bolja. Proteklog su vikenda pobijedili Močile s 4:1, a to im sigurno daje veliku nadu za nadolazeću polusezonu Druge županijske nogometne lige. Identičan rezultat bio je i na utakmici između kunovečkog Bratstva i Podravca Kitro, a pogotke za Kunovčane postigli su Hajdić (2), Gudek i Slijepčević.

Nogometaši Miklinovca u generalki su slavili na gostovanju kod Panonije iz Peteranca s 4:0, a pogotke za “Žutu podmornicu” postigli su Hruška, Keser, Aralica i Krstitović.

Već ovog vikenda počinju nova uzbuđenja na županijskim nogometnim travnjacima kada klubovi iz Prve, Druge i Treće županijske nogometne lige kreću u prvo proljetno kolo.

Tehničar Cvetkovec – Osvit Đelekovec 6:0
Borac Imbriovec – Rudar Glogovac 5:1
Tomislav Drnje – Starigrad 4:1
Reka – Močile 4:1
Bratstvo Kunovec – Podravac Kitro 4:1
Panonija Peteranec – Miklinovec 0:4

zatvori