Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Ovo su najbolji koprivnički volonteri 2018. godine

Volonterski centar Koprivnice, program Udruge Kopriva u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i ove je godine organizirao izbor najboljih koprivničkih volontera u prethodnoj godini.

Podsjetimo, Volonterski centar Koprivnice početkom veljače raspisao je natječaj za dodjelu ove nagrade, i to u četiri kategorije: Zlatni vol (volonteri stariji od 29 godina), Zlatni volek (volonteri mlađi od 29 godina), Zlatno krdo (za najbolju volontersku manifestaciju) i Zlatna volonterska knjižica (za najveći broj skupljenih volonterskih sati u volonterskoj knjižici).

O pobjednicima na ovogodišnjoj dodijeli nagrada i priznanja Zlatni vol 2018. odlučivao je tročlani stručni žiri kojeg su činili Maja Ferlindeš, Miroslav Kanisek i Gordan Knežević.

Između pet nominiranih u kategoriji Zlatni vol za najboljeg volontera starijeg od 29 godina žiri je najviše bodova dodijelio članici Hrvatskog paraplivačkog saveza i članici Udruge Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje Katarini Križić.

Zlatni volek, nagrada za najboljeg volontera mlađeg od 29 godina, otišao je u ruke učeniku Mateju Koštiću, članu Udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra”.

Društvo Naša djeca Koprivnica zaslužilo je Zlatno krdo, nagradu za najbolju manifestaciju provedenu od strane volontera, dok je Zlatnu volontersku knjižicu za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici dobila Ankica Pavleković, članica Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije “Podravina”.

Podsjetimo, Zlatni Vol je manifestacija koja slavi i odaje priznanje volonterima grada Koprivnice već dugi niz godina, a od 2016. godine organizaciju je od Udruge mladih Koprivnice preuzeo koprivnički Volonterski centar, kojeg trenutno vodi Nikol Bali.

Popis svih nominiranih možete pogledati ovdje.

 

Dodjela nagrada najvolonterima

Objavljuje Drava.info u Subota, 2. ožujka 2019.

 

zatvori