Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Udruga žena Vinica proslavila Dan žena i 15. obljetnicu djelovanja

Članice Udruge žena Vinica proslavile su u subotu 15. obljetnicu osnutka te su priredile već tradicionalnu proslavu za Dan žena u Društvenom domu Vinica.

Predsjednica Udruge Slavica Stančec bila je izuzetno sretna što su ovu proslavu uveličali mnogi uzvanici, a posebno se zahvalila gradonačelniku Mišelu Jakšiću na potpori koju im Grad pruža tijekom svih ovih godina.

– Zaista je bilo lijepo vidjeti nastupe malih plesačica, tamburaškog orkestra te mješovitog pjevačkog zbora koji su izmamili veliki pljesak svih prisutnih – rekla je predsjednica Stančec.

Svim ženama obratio se i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić:

– Vaša borba, ustrajnost, briga o obitelji i bližnjima, posvećenost poslu – neka sve to ne bude mrtvo slovo na papiru. Svaka žena valjda najbolje zna o sebi sama brinuti i donositi odluke koje su za nju najbolje. Ne treba njoj nitko reći ili napisati kako i što da radi, kako da se ponaša, kako da živi svoj život. Ona najbolje zna. Zato sam ponosan što su uz mene dvije žene zamjenice i što je većina žena na voditeljskim poslovima u Gradu. To sve govori o njima, njihovim zaslugama i nama u Gradu koji se zalažemo da tako i ostane dalje.

Uz gradonačelnika Jakšića, 15. obljetnici Udruge žena Vinica prisustvovala je i njegova zamjenica Ksenija Ostriž. Okupljenima su se govorima obratili i koprivničko-križevački župan Darko Koren, ravnatelj koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić te župnik Dominik Vukalović.

zatvori