Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Udruga žena i dobrovoljni vatrogasci iz Bakovčica održali redovne skupštine

Udruga žena Bakovčice i mjesno Dobrovoljno vatrogasno društvo u subotu, 16. ožujka održali su svoje godišnje skupštine u Društvenom domu u susjednom Glogovcu.

Predsjednica bakovljanske Udruge žena Draženka Gačan podnijela je izvješće o radu udruge u protekloj godini te predstavila i plan rada za ovu, naglasivši sudjelovanje na Podravskim motivima, Renesansnom festivalu i obilježavanju Dana grada. Tu je, naravno, i njihova originalna manifestacija “Čehanje perja”. Na kraju svog izlaganja zahvalila je Gradu Koprivnici i gradonačelniku Mišelu Jakšiću na svesrdnoj podršci radu Udruge žena.

Predsjednik DVD-a Bakovčice Davor Lovreković nakon pozdravnog govora okupljenim je članicama i članovima te gostima podnio izvješće Verifikacijske komisije, a tajnik Bojan Gačan prezentirao je rad društva i financijsko izvješće za 2018. godinu. Uz prijedloge i prezentacije, jednoglasno su prihvaćeni planovi rada i financijski plan Društva za 2019. godinu.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. – Iznimno sam ponosan na oba društva te sve vas drage ljude. Svojim radom obogaćujete kulturni i društveni život naših građana i možete zaista biti ponosni na tu činjenicu. Ono što mogu sa sigurnošću potvrditi je da ćete u gradu Koprivnici i dalje imati snažnog partnera – poručio je Jakšić.

Izvor: Grad Koprivnica

zatvori