Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Posavec ‘bombom’ iz slobodnjaka presudio Tomislav-Radniku, Drnje osvojilo tri boda u Kalinovcu

Danas su odigrani i preostali susreti 14. i prvog proljetnog kola Prve županijske nogometne lige. Već u prvom ovogodišnjem kolu pokazalo se da liga nikad nije bila izjednačenija te da nema favorita u ni jednom susretu.

Podsjetimo, prvo proljetno kolo otvoreno je jučerašnjim utakmicama između Miklinovca i molvarske Mladosti te Prekodravca iz Ždale i Borca iz Imbriovca. Današnje utakmice u jutarnjem terminu otvorili su Bratstvo i Osvit iz Đelekovca na popularnom ‘Old Traffordu’, a o rezultatu s te utakmice možete pročitati ovdje.

Lipa i Graničar odigrali su susret bez pogodaka, a Tomislav iz Drnja slavio je na gostovanju kod Kalinovca s 3:0. Pogotke za Tomislav postigli su Blažotić, Peroković i Manojlović. Veliki rezultat ostvarili su igrači novigradske Drave koji su na domaćem terenu pobijedili prvoplasirani Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna s 1:0, a pogodak je postigao Nikola Posavec. Tehnika je slavila na gostovanju kod ivanečke Sloge rezultatom 3:1, a pogotke za Građevinare postigli su Ritoša i Ernečić (2).

Prva ŽNL – 14. kolo

Subota, 16. ožujka
15:00
Miklinovec – Mladost Molve 2:1
Prekodravac Ždala – Borac Imbriovec 2:1

Nedjelja, 17. ožujka
10:30
Bratstvo Kunovec – Osvit Đelekovec 2:3
15:00
Lipa Hlebine – Graničar Legrad  0:0
Kalinovac – Tomislav Drnje  0:3
Drava NP – Tomislav Radnik  1:0
Sloga KI – Tehnika  1:3

 

zatvori