Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Izvještajna konvencija SDP-a: Koprivnička organizacija jedna je od najboljih u stranci

Stanje u koprivničkom SDP-u je, kao i uvijek, odlično. Rekao je to za Dravu.info predsjednik Tomislav Golubić nakon održane redovne izvještajne konvencije.

Golubić je zadovoljan ocjenom gostiju da je koprivnički SDP jedna od najjačih organizacija stranke u Hrvatskoj. To su, kaže Golubić, potvrdili i zadnji izbori za vijeća mjesnih odbora u Koprivnici, na kojima je pobijedio upravo SDP s partnerima. Vidno zadovoljan organizacijom koju vodi, Tomislav Golubić je rekao i kakvi su planovi za budućnost koprivničkih SDP-ovaca:

– Ambicije su nam da zadržimo kontinuitet najjače političke opcije u gradu Koprivnici, dakle da zadržimo izvršnu i predstavničku vlast kako bismo i dalje dobro vodili grad te omogućili građanima uvjete za kvalitetan život. Ujedno, želja nam je da pomognemo županijskoj organizaciji SDP-a da pobijedi na idućim lokalnim izborima i da preuzme vođenje Koprivničko-križevačke županije kako bi i žitelji Podravine i Prigorja, poput građana Koprivnice, bolje živjeli.

Na izvještajnoj konvenciji izabrano je i 25 delegata koji će predstavljati koprivnički SDP na županijskoj konvenciji. Uz izabrane, koprivničku organizaciju stranke predstavljat će još 10 članova koji će delegatsku funkciju obnašati po dužnosti.

Inače, okupljenim stranačkim kolegama u Koprivnici su se obratili i kandidati za europarlament – Biljana Borzan, Mladen Novak i Barbara Antolić Vupara.

zatvori