Utorak, 23. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Susjedski derbi između Mladosti i Panonije, Močile gostuje u Koprivničkim Bregima

Ove nedjelje na rasporedu je 14. i prvo proljetno kole aktualne sezone Druge županijske nogometne lige.

Derbi susret 14. kola svakako je utakmica između susjednih Mladosti iz Sigeca te Panonije iz Peteranca. Igrači Mladosti vodeća su momčad Lige s 31. bodom, a Panonija se nalazi na četvrtom mjestu s četiri boda manje. Veliki hendikep za Panoniju u nedjeljnoj utakmici je izostanak njihovog ponajboljeg igrača Matea Hajdukovića koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta kartona. Također, Panoniji će nedostajati i ozlijeđeni Filip Blažotić.

Drugoplasirani Starigrad ide na teško gostovanje u Mokrice Miholečke gdje će igrati protiv tamošnjeg Hrvatskog bojovnika. Utakmica počinje u 14:00, sat vremena ranije od preostalih susreta.

Rudar iz Glogovca gostuje kod posljednjeg Prugovca, a sve osim pobjede Rudara bilo bi pravo iznenađenje. Međutim, treba spomenuti kako Rudar neće moći računati na kartonirane Bračka i Šimunića.

Omladinac iz Herešina prve bodove u novoj polusezoni tražit će na domaćem terenu protiv Podravca iz Torčeca, Reka ugošćuje vojakovačku Viktoriju, a Fugaplast iz Gole domaćin je Kalniku.

U posljednjem susretu dana, snage će odmjeriti Mladost iz Koprivničkih Bregi i Močile. Spomenimo kako u redovima Mladosti neće moći nastupiti suspendirani Mateo Kuzminski.

 

Druga ŽNL – 14. kolo

Nedjelja, 17. ožujka
14:00
Hrvatski bojovnik – Starigrad
15:00
Prugovac – Rudar Glogovac
Omladinac Herešin – Podravec Torčec
Reka – Viktorija Vojakovac
Mladost Sigetec – Panonija Peteranec
Fugaplast Gola – Kalnik
Mladost KB – Močile

zatvori