Utorak, 16. travnja 2024.

Uspješan vikend za koprivničke plesače na natjecanju u Sisku, Kristina Cvitić srebrna, Rojčevići ponovno zlatni

Plesači Športskih plesnih klubova Ritam i Koprivnica protekle su nedjelje nastupili na natjecanju u Sisku koje se održalo u organizaciji Plesnog kluba Petrinia i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Plesači su se natjecali pojedinačno i u parovima u standardnim plesovima (engleski valcer, tango, kvikstep, bečki valcer, slowfox). Na prvenstvu se natjecalo preko 200 natjecatelja, što u pojedinačnoj konkurenciji, što u grupama i parovima.

Plesači ŠPK Ritma natjecali su se na Državnom prvenstvu u standardnim plesovima te na Dance Sport Europe Children Grand Prix. Na međunarodnom Prixu, Lara Vuković i Fran Jakopanec osvojili su brončanu medalju i peto mjesto, a Laura Krog i Vinko Sabolić osvojili su brončanu medalju i četvrto mjesto. Na Državnom prvenstvu, par Marina Tomac Rojčević i Neno Rojčević osvojili su prvo mjesto, dok su Laura Krog i Vinko Sabolić završili na petom mjestu. Spomenimo još kako se Lara Vuković i Fran Jakopanec nisu uspjeli plasirati u finale.

Najzapaženiji rezultat od predstavnika ŠPK Koprivnica ostvarila je Kristina Cvitić koja je u velikoj konkurenciji od 21 natjecatelja osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađe mladeži.

 

zatvori