Petak, 19. travnja 2024.

Udruga obrtnika Općine Molve održala je izbornu godišnju skupštinu

Udruga obrtnika Općine Molve 15. veljače održala je izbornu godišnju skupštinu u društvenom domu u Molvama.

Skupštini su nazočili članovi udruge te uvaženi gosti – predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, predsjednik Udruženja obrtnika Đurđevac Damir Golubić, tajnica Udruženja obrtnika Đurđevac Željka Hasan, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, ujedno i član udruge te donačelnik Martin Tuba.

Ustupila Općina Molve.

Skupštinu je otvorio Franjo Andrašić, dosadašnji predsjednik udruge pozdravivši sve prisutne članove koji su se odazvali u velikom broju, od ukupno njih 17 odazvalo se 14 članova, te je pozdravio i prisutne goste. Ukratko je podnio izvještaj o radu udruge u njegovom mandatu.

Na skupštini je razriješeno staro vodstvo udruge s Andrašić Franjom na čelu te svi ostali članovi nadzornog i upravnog odbora. Gospodin Andrašić se zahvalio na odličnoj suradnji članova udruge međusobno te zahvalio na dobroj suradnji između općine, udruge i komore te se oprostio od čelnog mjesta udruge zbog odlaska u mirovinu, ali se nada da će udruga s novim vodstvom i dalje uspješno nastaviti sa svojim radom.

Na temelju toga na skupštini je izabrano novo vodstvo udruge s novom predsjednicom Ivanom Vincek, dugogodišnjom uspješnom obrtnicom. Za tajnicu je izabrana Kopričanec Valentina te novi članovi upravnog i nadzornog odbora. Skupštini i gostima ukratko se obratila novoizabrana predsjednica te u svoje ime i ime novog vodstva udruge zahvalila na ukazanom povjerenju, zahvalila se i dosadašnjem predsjedniku na uspješnom vođenju udruge.

Ustupila Općina Molve.

Novoj predsjednici udruge te ostalim članovima ukratko se obratila i predsjednica Obrtničke komore Irena Kovačić te poželjela sve najbolje novoj predsjednici u vođenju udruge i zahvalila se na dosadašnjoj uspješnoj suradnji komore i udruge.

Ukratko se skupštini obratio i načelnik Općine Ivančan te čestitao novoj predsjednici i poželio puno uspjeha u daljnjem radu i da se i dalje nastavi dobra suradnja između Općine i udruge na obostrano zadovoljstvo.

Nakon službenog djela skupštine nastavljeno je zajedničko druženje članova udruge i gostiju.

zatvori