Srijeda, 27. ožujka 2024.

U NK Močilama zadovoljni proteklom godinom, gradonačelnik Jakšić zaželio im ulazak u Prvu ŽNL

Godišnja Izvještajna skupština Nogometnog kluba Močile održana je ove subote u prostorijama društvenog doma na Vinici.

Prema podacima koji su predstavljeni upravi, članovima, igračima i prijateljima kluba, Močile idu u dobrom smjeru. Finacijsko stanje je povoljno, u tijeku je sanacija objekta na igralištu, a najvažnije od svega u klubu su zadovoljni igrom koju igrači pokazuju u Drugoj Županijskoj nogometnoj ligi.

Protekle godine osnovana je i Škola nogometa koju polazi veliki broj mališana podijeljenih u četri uzrasta. U-12 broji 18 djece, U-10 njih 14, u U-8 trenira devet mališana, dok najmlađi uzrast U-6 broji šestero djece. Sveukupno u klubu trenira i igra oko pedesetak djece koje uspješno vode treneri Vedran Baći i Goran Ogrizović.

Bila je to prilika i da predsjednik Močila Zvonimir Markač zahvali na potpori Nogometnom savezu Koprivničko–križevačke županije te Zajednici športskih udruga Grada Koprivnice.

Izvještajnoj skupštini prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Svim igračima, članovima i Upravi kluba zaželio je što brži ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu te da i dalje nastave uspješan rad s djecom. Obećao im je da će učiniti sve da klub dobije nove svlačionice.

Izvor: koprivnica.hr
zatvori