Utorak, 23. travnja 2024.

TRANSFERI Borac doveo jednog od najboljih igrača Tehnike, ‘šuška se’ i o novom treneru Građevinara

Nakon što su doveli napadača Karla Šepeca iz novigradske Drave, Borac iz Imbriovca ovih je danas osigurao usluge dobro poznatog županijskog nogometnog imena.

Kako doznajemo iz upućenih izvora, riječ je o Marku Matijašecu, ponajboljem igraču prvoligaša Tehnike. Matijašec je već nekoliko sezona jedan od najvažnijih kotačića u igri koprivničkog kluba, radi se o polivalentnom igraču koji može odigrati sve pozicije na terenu, od stopera pa do napadača. Ovim transferom Imbriovčani su potvrdili da u nastavku prvenstva ozbiljno računaju na povratak u sam vrh Prve županijske nogometne lige. Imbriovčani se trenutno nalaze na četvrtom mjestu ligaške tablice s 26 osvojenih bodova, a za vodećim Tomislav-Radnikom iz Svetog Ivana Žabna zaostaju četiri boda.

Snimio Marko Posavec.

Građevinari su tako nakon odlaska trenera Valentina Knapića koji je preuzeo NK Koprivnicu ostali i bez jednog od najvažnijih igrača. Iako iz kluba zasad nema službenih informacija, iz upućenih izvora doznajemo da bi novi trener Tehnike mogao biti Branko Čmelješević.

zatvori