Utorak, 23. travnja 2024.

Proteklog vikenda odigrane su brojne prijateljske utakmice županijskih klubova, pogledajte rezultate

Proteklog vikenda odigrane su brojne prijateljske utakmice između županijskih nogometnih klubova u sklopu priprema za proljetni dio sezone.

Nogometaši Borca iz Imbriovca odigrali su dvije prijateljske utakmice i to protiv Zeline te Drave iz Donjeg Mihaljevca. U utakmici protiv Zeline rezultat je bio 1:1, a pogodak za Borac postigao je Luka Mikor. Na gostovanju u Mihaljevcu utakmica je završila s 2:2, a strijelci za Borac bili su Fajdić i Kovačić.

Tomislav iz Drnja gostovao je kod Graničara iz Kotoribe, a konačni rezultat u sjajnoj utakmici bio je 3:3. Za Tomislav su pogađali Hrvoje Bači (2) i Filip Peroković koji pokazuju da će u nadolazećoj polusezoni i dalje biti najubojitiji tandem Prve županijske nogometne lige. U dosadašnjem dijelu prvenstva ovaj je dvojac zajedno postigao 24 ligaška pogotka.

Nogometaši Radnik-Križevaca slavili su na teškom gostovanju kod Mladosti iz Ždralova s 2:1, a pogotke za križevačku momčad postigli su Alen Maras i Žarko Bastašić. Tehničar je izgubio u gostima kod Poleta iz Svetog Martina na Muri s 3:0, Tehnika je na domaćem terenu ugostila đurđevački Graničar, a utakmica je završila bez pogodaka.

Spomenimo još visoku pobjedu Bratstva nad Lunjkovcem (8:2) te pobjedu Rudara iz Glogovca nad Sabarijom (2:0). Strijelci za Rudar bili su Marko Kozjak i Alen Šimunić.

Prijateljske utakmice:

Borac Imbriovec – Zelina 1-1
Borac Imbriovec – Donji Mihaljevec 2-2 
Graničar Kotoriba – Tomislav Drnje 3-3
Mladost Ždralovi – Radnik Križevci 1-2
Polet Sveti Martin na Muri – Tehničar 3-0 
Tehnika – Graničar Đ 0-0 
Bratstvo – Lunjkovec 8-2
Rudar Glogovac – Sabarija 2:0

zatvori