Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Aktualno Kristine Vujčec za vas će organizirati vjenčanje bez stresa, a možete ju angažirati i za prosidbe, rođendane, djevojačke i momačke večeri…

Kristine Vujčec za vas će organizirati vjenčanje bez stresa, a možete ju angažirati i za prosidbe, rođendane, djevojačke i momačke večeri…

0
Kristine Vujčec za vas će organizirati vjenčanje bez stresa, a možete ju angažirati i za prosidbe, rođendane, djevojačke i momačke večeri…
Snimio Marko Posavec.
Kristine Vujčec danas je u Koprivnici otvorila vrata svog obrta za organizaciju vjenčanja ‘Eventa’.

Prva organizatorica vjenčanja u Koprivnici, ali i šire ima veliko poslovno iskustvo, živjela je, između ostalog, u Sjedinjenim Američkim Državama te radila na vodećim pozicijama u nekoliko poduzeća. Sada je odlučila i sama zaplivati poduzetničkim vodama.

– S obzirom na to da živimo u modernom dobu u kojemu imamo sve manje vremena, osmislila sam koncept koji će uvelike pomoći budućim mladencima. Pratit ću ih od dana kad dođu na moja vrata pa do samog vjenčanja. Na sam dan vjenčanja bit ću im na raspolaganju koliko god će im to biti potrebno da bi sve ispalo baš kako su si mladenci to i zamislili – rekla nam je Kristine na današnjem otvorenju obrta.

Organizacija vjenčanja, smatra Kristine, nije luksuz:

– Dolaskom kod mene budući mladenci uštedjet će svoje vrijeme, a od mojih partnera dobit će popust koji inače ne bi, a ja bih to prije nazvala potrebom nego luksuzom.

Kristine svojim klijentima, osim organizacije vjenčanja, nudi i organizaciju svih mogućih događanja: pobrinut će se za poslovne domjenke, božićne proslave, djevojačke i momačke večeri, rođendane, godišnjice pa čak i prosidbe.

Planova ima mnogo, a vjere u njihovo ostvarenje joj ne nedostaje.

Otvorenje obrta za organizaciju vjenčanja svojim su dolaskom podržali dogradonačelnica Ksenija Ostriž, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota, direktorica Koprivničkog poduzetnika Martina Golčić te brojni partneri Evente.

Organizatoricu vjenčanja Kristine Vujčec možete potražiti na adresi Ulica Ante Starčevića 2b u Koprivnici, a više informacija potražite na internetskoj stranici Evente.

zatvori