Utorak, 23. travnja 2024.

PROMETNO U PODRAVSKIM SESVETAMA Dravu je napustilo nekoliko stožernih igrača, najbolji napadački tandem Treće ŽNL ostaje u klubu

Drava iz Podravskih Sesveta polusezonu Treće županijske nogometne lige završila je na prvom mjestu sa šest bodova više od drugoplasirane Sabarije. Nogometaši Drave ostvarili su impresivnih 11 pobjeda u 13 utakmica, a u proljetni dio sezone ući će s izmijenjenim igračkim kadrom.

Kako stoji na njihovoj stranici na Facebooku, momčad je ostala bez nekoliko stožernih igrača, ali u “staro jato” vraćaju se neki bivši igrači.

Klub su napustili Matija Tukač, Hrvoje Čoklo, Marijan Mikec te Karlo Đipalo koji zbog poslovnih obaveza odlazi u inozemstvo. S druge strane, Drava je dovela Darija Dergeza, Josipa Britvića, Ivana Tudića te Kristijana Cigleca, a nakon poduže stanke zbog ozljede vraća se i Saša Posavec. Svakako najveće pojačanje je ostanak najboljih strijelaca Petra Belvanovića i Matije Posavca koji su ove polusezone zabili ukupno 35 ligaških pogodaka (Belvanović 20, a Posavec 15).

Nogometaši Drave u sklopu priprema za proljetni dio Treće županijske nogometne lige odigrat će pet prijateljskih utakmica i to protiv Mičetinca, novigradske Drave, đurđevačkog Graničara, Omladinca iz Ćurlovca te Kalinovca.

zatvori