Izvor: NK Drava Podravske Sesvete (Facebook).
Drava iz Podravskih Sesveta polusezonu Treće županijske nogometne lige završila je na prvom mjestu sa šest bodova više od drugoplasirane Sabarije. Nogometaši Drave ostvarili su impresivnih 11 pobjeda u 13 utakmica, a u proljetni dio sezone ući će s izmijenjenim igračkim kadrom.

Kako stoji na njihovoj stranici na Facebooku, momčad je ostala bez nekoliko stožernih igrača, ali u “staro jato” vraćaju se neki bivši igrači.

Klub su napustili Matija Tukač, Hrvoje Čoklo, Marijan Mikec te Karlo Đipalo koji zbog poslovnih obaveza odlazi u inozemstvo. S druge strane, Drava je dovela Darija Dergeza, Josipa Britvića, Ivana Tudića te Kristijana Cigleca, a nakon poduže stanke zbog ozljede vraća se i Saša Posavec. Svakako najveće pojačanje je ostanak najboljih strijelaca Petra Belvanovića i Matije Posavca koji su ove polusezone zabili ukupno 35 ligaških pogodaka (Belvanović 20, a Posavec 15).

Nogometaši Drave u sklopu priprema za proljetni dio Treće županijske nogometne lige odigrat će pet prijateljskih utakmica i to protiv Mičetinca, novigradske Drave, đurđevačkog Graničara, Omladinca iz Ćurlovca te Kalinovca.