Petak, 19. travnja 2024.

Prognoza vremena za nedjelju, 3. veljače

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno je moguća slaba kiša, a poslijepodne i navečer na širem području može biti i pljuskova, ponegdje i uz malo mokrog snijega. Nešto kiše ili snijega može biti i u noći na ponedjeljak. U prvom dijelu dana puhat će južni, kasno poslijepodne i navečer umjeren sjeverni vjetar. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 10 do 13 stupnjeva, navečer hladnije.

U ponedjeljak će biti djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku. Oborine ne očekujemo, eventualno u noći na utorak može zalepršati malo snijega. Puhat će umjeren sjeverni vjetar, navečer u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 0 do 2, najviša dnevna otprilike do 4 ili 5 stupnjeva.

Utorak bi još trebao biti većinom oblačan, no čini se da nas od srijede čeka više sunca. Pred nama je uglavnom stabilan tjedan, u prvoj polovici sa sjevernim vjetrom. Temperature bi se većinom kretale ispod ili oko nule ujutro i navečer, poslijepodne u plusu, a bude li dovoljno sunca možda i u ugodnom plusu. Zime zasad nema na vidiku.

zatvori